Privéles Klimmen bij Ayers Rock

In verband met de huidige Corona maatregelen is het alleen mogelijk om een privéles klimmen te reserveren tot 2 personen of met een gezelschap uit hetzelfde huishouden.  

Wil jij beter leren klimmen of sneller aan de top komen, dan ben je bij ons op de goede plek. Wij bieden privélessen klimmen aan op elk niveau voor beginners en gevorderden. Hierbij is er een professionele instructeur aanwezig die je kan helpen om het niveau van klimmen te verbeteren.

Onze klimwanden zijn tot wel 17 meter hoog, waarbij de routes variëren van licht neigend tot zwaar overhangend. Onze niveaus variëren van 3 tot 8a+, zodat iedereen op zijn of haar niveau kan klimmen.

Onze klimwanden beschikken over bijna 100 klimroutes op onze hoofdklimwand binnen en ook nog eens 20 op de kleinere klimwand. De buitenklimwand is buiten gebruik.

Heb je speciale wensen geef dit dan aan bij de reservering. Of heb je vragen over het klimmen of de lessen neem dan gerust contact met ons op.

Wil je leren klimmen en doe je dat liever in een groep tijdens een cursus, dat kan tijdens onze introductielessen of bij de basiscursus klimmen. 

Over de activiteit

  • Standaard duur: 60 minuten
  • Prijs per leraar: € 42,50
  • Vanaf 8 jaar
  • Exclusief entree en materiaalhuur
  • Minimaal 1 en maximaal 2 personen of maximaal 6 personen uit hetzelfde huishouden per leraar.
Formulier wordt geladen...

Aanvraagformulier privéles klimmen 

Met hoeveel personen wil je de privéles volgen?

Wat gebeurt er na het sturen van de aanvraag?

Middels onderstaande knop kun je de aanvraag voort het arrangement indienen. Na ontvangst van de aanvraag checken wij alle gegevens en nemen we contact met op om alles verder door te spreken en te bevestigen.

 

* Verplicht veld