Privéles Klimmen bij Ayers Rock

Wil jij beter leren klimmen of sneller aan de top komen, dan ben je bij ons op de goede plek. Wij bieden privélessen klimmen aan op elk niveau voor beginners en gevorderden. Hierbij is er een professionele instructeur aanwezig die je kan helpen om het niveau van klimmen te verbeteren.

Onze klimwanden zijn tot wel 17 meter hoog, waarbij de routes variëren van licht neigend tot zwaar overhangend. Onze niveaus variëren van 3 tot 8a+, zodat iedereen op zijn of haar niveau kan klimmen.

Onze klimwanden beschikken over ruim 150 routes, waarvan er bijna 100 op onze hoofdklimwand binnen geplaatst zijn, nog eens 20 op de kleinere wand en dan nog 30 extra routes op de buiten klimwand.

Heb je speciale wensen geef dit dan aan bij de reservering. Of heb je vragen over het klimmen of de lessen neem dan gerust contact met ons op.

Wil je leren klimmen en doe je dat liever in een groep tijdens een cursus, dat kan tijdens onze introductielessen of als je al bekend bent met het klimmen bij onze basiscursus of techniekcursus.

PRIVELES 60 minuten:

1 Pers. / €55,- p.p.
2 Pers. / €27,50 p.p.
3 Pers. / €21,- p.p.

PRIVELES 90 minuten

4 Pers. / €27,50 p.p.
5 Pers. / €26,- p.p.
6 Pers. / €22,50 p.p.

Alle klim mogelijkheden: