Basis cursus klimmen

Wil je zelfstandig klimmen in alle klimhallen van Nederland? Dit is mogelijk indien je in het bezit bent van het klimvaardigheidsbewijs van de NKBV. Heb je hier interesse in dan is de basiscursus klimmen een logische stap. Gedurende vier lessen van ieder 90 minuten worden de beginselen van het klimmen bijgebracht. Na deze vier lessen heb je genoeg kennis opgedaan en, hoogstwaarschijnlijk, je klimvaardigheidsbewijs van de NKBV bemachtigd. Nu kan je zelfstandig klimmen in alle klimhallen van Nederland.

De basiscursus start op maandag 8 januari om 19.00 uur. De volgende 3 lessen zijn op 15, 22 en 29 januari aanvang om 19.30 uur. In februari start de basiscursus op woensdag 7 februari om 19.00 uur. De volgende 3 lessen zijn op 14, 21 en 28ste. Leuk valentijnskado!! In maart start de basiscursus op maandag 5 maart, vervolgens de 12e, 19e en 26ste maart. Wil je je hiervoor opgeven dat is mogelijk via onderstaande formulier. Bellen kan natuurlijk ook.

De nadruk ligt op het veilig leren zekeren. Als je de basiscursus met succes afgerond hebt, krijg je van ons een gratis maandkaart met toegang tot de klimhal. Zo kan je altijd op eigen gelegenheid de geleerde skills eigen maken. Heb je al je klimvaardigheidsbewijs en wil je je skills verbeteren en perfectioneren ook dat is mogelijk bij Ayers Rock. Volg dan onze techniek cursus. Deze wordt regelmatig door ons gegeven.

Over de activiteit

Standaard duur: 4x 90 min.

Prijs p.p. € 90,00

Minimale leeftijd: 12 jaar

CURSUS GAAT DOOR BIJ MINIMAAL 4 DEELNEMERS

Alle indoor activiteiten.