Leer klimmen bij Ayers Rock tijdens onze introductieles

Heb je altijd al eens willen klimmen aan een echte klimwand? Dan kun je tijdens onze introductieles klimmen eens ervaren hoe het is om een steile wand te bedwingen uiteraard begeleid door professionele instructeurs. In deze introductieles van 90 minuten laten we je kennismaken met klimmen en onze klimwand.

Klimwand in Zoetermeer

Na de instructie ga je aan de slag en trotseer je de verschillende klimwanden op je eigen niveau. Je kunt je helemaal richten op de top van de klimwand want de ervaren instructeurs zorgen voor de juiste begeleiding zodat je veilig boven komt.

De nadruk van de introductiecursus ligt op het beleven van deze prachtige sport en kennis te maken met het klimmen.

De introductie les klimmen aan onze klimwand is iedere zaterdag en zondag van 13.30 tot 15.00 uur. Indien je een andere dag of tijd wil of liever een privéles volgt, neem dan contact met ons op via 079 323 0 323 of stuur een email naar ayersrock@snowworld.com.

De introductielessen gaan door bij minimaal 4 deelnemers.

Over de activiteit

Standaard duur: 90 min.
Prijs p.p.: €20,00
Minimale leeftijd 8 jaar

Formulier wordt geladen...

Aanmelden introductieles klimmen

Met hoeveel personen wil je de introductieles klimmen volgen?

Vul hieronder jouw gegevens in

Wat gebeurt er na het sturen van de aanvraag?

Middels onderstaande knop kunt je jouw aanvraag versturen. Na ontvangst van de aanvraag checken wij alle gegevens en plannen we de introductieles in. We nemen nog even contact met je op om alles verder te bevestigen. De betaling kan gewoon in ons bedrijf op de dag van de introductieles. Tot snel!

 

* Verplicht veld