Leer klimmen bij Ayers Rock tijdens onze introductieles

In verband met de Corona maatregelen is het klimmen bij Ayers Rock helaas niet mogelijk. Bekijk de homepage voor het actuele aanbod aan activiteiten die wij aanbieden. 

Heb je altijd al eens willen klimmen aan een echte klimwand? Dan kun je tijdens onze introductieles klimmen eens ervaren hoe het is om een steile wand te bedwingen uiteraard begeleid door professionele instructeurs. In deze introductieles van 90 minuten laten we je kennismaken met klimmen en onze klimwand.

Klimwand in Zoetermeer

Na de instructie ga je aan de slag en trotseer je de verschillende klimwanden op je eigen niveau. Je kunt je helemaal richten op de top van de klimwand want de ervaren instructeurs zorgen voor de juiste begeleiding zodat je veilig boven komt.

De nadruk van de introductiecursus ligt op het beleven van deze prachtige sport en om eventueel een start te maken voor de vervolgstap: basiscursus klimmen. Na deze cursus ontvang je een officieel pasje van het NKBV (Nationale Klim en bergsport Vereniging). Met dit pasje kun je in alle klimhallen in Nederland zelfstandig klimmen. De basiscursus klimmen bieden we ook aan.

De introductie les klimmen aan onze klimwand is iedere zaterdag en zondag van 11.00 tot 12.30 uur. Indien je een andere dag of tijd wil of liever een privéles volgt, neem dan contact met ons op via 079 323 0 323 of stuur een email naar info@ayersrock.nl

De introductielessen gaan door bij minimaal 4 deelnemers.

Over de activiteit

Standaard duur: 90 min.
Prijs p.p.: €20,00
Minimale leeftijd 8 jaar

Alle klim mogelijkheden: