Escape room, een spannende belevenis.

In verband met de Corona maatregelen is het reserveren van de Pandora Escape room bij Ayers Rock uitsluitend mogelijk voor gasten uit hetzelfde huishouden.

Ben je op zoek naar een spannend uitje met familie? Escape Room Pandora daagt je uit om via raadsels en vragen de oplossing te vinden.

Je krijgt de kans om samen met vrienden of collega’s in het diepste geheim vooronderzoek te verrichten en de ruimte te betreden. Probeer alle geheimen van de ruimte te ontdekken, maar ga zorgvuldig te werk zodat er geen losse einden zijn en niemand weet dat je er bent geweest. Een fantastische ervaring voor inventieve en creatieve mensen die bestand zijn tegen tijdsdruk.

Tijdsuur

Je hebt een uur om uit de escape room te ontsnappen. Door middel van cryptische aanwijzingen probeer je samen de oplossing te vinden! Super spannend, want de klok tikt door…..

Prijs

De Escape Room kan tot maximaal 6 personen betreden worden. Wanneer je met meer personen bent kan het worden opgesplitst in meerdere groepen die na elkaar gaan. De Escaperoom is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar onder begeleiding van meerdere volwassenen.

Totaal prijs € 95,-
Minimaal 2 en maximaal 6 personen.

Reserveren

Meer vragen over de groepsgrootte of voor het reserveren van Escape Room Pandora? Bel dan met onderstaand telefoonnummer:

 06 4607 7253

Of mail naar:

info@pandora-escape.nl

Wilt u reserveren en beschikbaarheid van de escape room aanvragen op de door u gewenste datum aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in.

Formulier wordt geladen...

Wat gebeurt er na het sturen van de aanvraag?

Na ontvangst van uw aanvraag checken wij de beschikbare tijden op de door u gewenste datum. We nemen vervokgens contact met u op om een passende tijd in te plannen.

 

* Verplicht veld