Cursus informatie

Wil je zelfstandig klimmen in de leukste klimhal van Nederland? Dat kan bij ons als je in het bezit bent van het klimvaardigheidsbewijs van de NKBV.

Wil je leren klimmen? Volg dan onze basiscursus klimmen. Gedurende vier lessen van ieder 90 minuten worden je de beginselen van het klimmen bijgebracht door een professionele instructeur. Na deze vier lessen heb je genoeg kennis en vaardigheid opgedaan en heb je, hoogstwaarschijnlijk, je klimvaardigheidsbewijs van de NKBV bemachtigd! Hiermee kun je dan zelfstandig klimmen in alle klimhallen van Nederland.

Schrijf je nu in voor de basiscursus klimmen.

De lessen zullen plaats vinden op de woensdagavond, respectievelijk op 4, 11, 18 en 25 september.  De cursus wordt gegeven van 19.30 tot 21.00 uur. De nadruk van deze basislessen, ook wel toprope cursus genoemd, ligt op het veilig leren zekeren.

Als je de basiscursus met succes hebt afgerond, krijg je van ons een gratis maandkaart met toegang tot de klimhal. Zo kun je altijd op eigen gelegenheid de geleerde skills eigen maken. Heb je al je klimvaardigheidsbewijs en wil je je skills verbeteren en perfectioneren, ook dat is mogelijk bij Ayers Rock. Boek hiervoor een priveles klimmen.

De cursus gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

Extra basiscursus klimmen voor families en kinderen

Deze basiscursus voor families en kinderen wordt op zondagen in september wordt georganiseerd . Tijdens deze cursus is het voor kinderen vanaf 8 jaar al mogelijk om mee te doen (dit is niet mogelijk bij de cursussen op woensdagavond). Kinderen vanaf 8 jaar moeten wel worden begeleid door een ouder of volwassene. Uiteraard kan je je als volwassene ook aanmelden!

De cursus zal op de volgende zondagen 8, 15, 22 en 29 september worden georganiseerd van 11:00 tot 12:30 uur.

Ook deze cursus gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

Reserveren kan hier!

Over de Klimcursus:

duur: 4x 90 minuten

Prijs p. persoon € 95,-


Woensdagavond cursus:

Min. leeftijd: 14 jaar

tijd: 19:30 u – 21:00u


Zondag cursus:

Min. leeftijd: 8 jaar

tijd: 11:00 u – 12:30u

(Kinderen altijd onder begeleiding van een volwassene )

Alle klim mogelijkheden: