Cursus informatie

In verband met de Corona maatregelen is het klimmen bij Ayers Rock helaas niet mogelijk. Bekijk de homepage voor het actuele aanbod aan activiteiten die wij aanbieden. 

Wil je zelfstandig klimmen in de leukste klimhal van Nederland? Dat kan bij ons als je in het bezit bent van het klimvaardigheidsbewijs van de NKBV.

Wil je leren klimmen? Volg dan onze basiscursus klimmen. De basis van klimmen is goed zekeren. Gedurende vier lessen van ieder 90 minuten worden je vaardigheden van zelfstandig zekeren bijgebracht door een professionele instructeur. Op deze manier leer je veilig te klimmen. Na deze vier lessen heb je genoeg kennis en vaardigheid opgedaan en heb je, hoogstwaarschijnlijk, je klimvaardigheidsbewijs van de NKBV bemachtigd! Hiermee kun je dan zelfstandig klimmen in alle klimhallen van Nederland.

Schrijf je nu in voor de basiscursus klimmen.

De lessen zullen plaats vinden op de dinsdagavond. De cursus wordt gegeven van 19.30 tot 21.00 uur. De nadruk van deze basislessen, ook wel toprope cursus genoemd, ligt op het veilig leren zekeren.

Als je de basiscursus met succes hebt afgerond, krijg je van ons een gratis maandkaart met toegang tot de klimhal. Zo kun je altijd op eigen gelegenheid de geleerde skills eigen maken. Heb je al je klimvaardigheidsbewijs en wil je je skills verbeteren en perfectioneren, ook dat is mogelijk bij Ayers Rock. Boek hiervoor een priveles klimmen.

De cursus gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

Over de cursus:

Duur: 4x 90 minuten
Prijs p. persoon € 95,-


Dinsdagavond cursus:
Min. leeftijd: 14 jaar
Tijd: 19:30 u – 21:00u

Alle klim mogelijkheden: