Basis cursus klimmen

Wil je zelfstandig klimmen in de leukste klimhal van Nederland? Dit is bij ons mogelijk indien je in het bezit bent van het klimvaardigheidsbewijs van de NKBV. Heb je hier interesse in dan is onze basiscursus klimmen een logische stap. Gedurende vier lessen van ieder 90 minuten worden de beginselen van het klimmen bijgebracht. Na deze vier lessen heb je genoeg kennis opgedaan en, hoogstwaarschijnlijk, je klimvaardigheidsbewijs van de NKBV bemachtigd. Nu kan je zelfstandig klimmen in alle klimhallen van Nederland.

De volgende basiscursus start in maart. Deze lessen zullen plaats vinden op de maandagen 4, 11, 18 en 25 maart. In de maand april op de woensdagavonden van 3, 10, 17, 24 april.

De cursus wordt gegeven van 19.30 tot 21.00 uur. De nadruk van de basislessen, ook wel toprope cursus genoemd, ligt op het veilig leren zekeren. Als je de basiscursus met succes afgerond hebt, krijg je van ons een gratis maandkaart met toegang tot de klimhal. Zo kan je altijd op eigen gelegenheid de geleerde skills eigen maken. Heb je al je klimvaardigheidsbewijs en wil je je skills verbeteren en perfectioneren, ook dat is mogelijk bij Ayers Rock. Volg dan onze techniek cursus.

De cursus gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

Over de activiteit

Standaard duur: 4x 90 min.

Prijs p.p. € 95,00

Minimale leeftijd: 14 jaar

Alle klim mogelijkheden: