Cursus informatie

Wil je zelfstandig klimmen in de leukste klimhal van Nederland? Dat kan bij ons als je in het bezit bent van het klimvaardigheidsbewijs van de NKBV.

Basiscursus klimmen volwassenen (Vanaf 17 jaar):
Wil je leren klimmen? Volg dan onze basiscursus klimmen. De basis van klimmen is goed zekeren. Gedurende vier lessen van ieder 90 minuten worden je vaardigheden van zelfstandig zekeren bijgebracht door een professionele instructeur. Op deze manier leer je veilig te klimmen. Na deze vier lessen heb je genoeg kennis en vaardigheid opgedaan en heb je, hoogstwaarschijnlijk, je klimvaardigheidsbewijs van de NKBV bemachtigd! Hiermee kun je dan zelfstandig klimmen in alle klimhallen van Nederland.

Basiscursus klimmen kinderen (8 t/m 16 jaar):
Ook voor kinderen bieden wij de basiscursus klimmen aan. Gedurende deze vier lessen van ieder 90 minuten worden de beginselen van het klimmen aangeleerd en de vaardigheden van zelfstandig zekeren bijgebracht door een professionele instructeur.

Schrijf je nu in voor de basiscursus klimmen.

De lessen zullen plaats vinden op zondag van 11:00-12:30 uur en maandag- en dinsdagavond van 19:30-21:00 uur.

De cursus gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

Over de cursus:

Duur: 4x 90 minuten
Prijs p. persoon € 95,-


Zondagochtend cursus:
Tijd: 11:00 – 12:30 uur

Maandag- en dinsdagavond cursus:
Tijd: 19:30 – 21:00 uur

Formulier wordt geladen...

Vul hieronder de overige gegevens in

Wat gebeurt er na het sturen van de aanvraag?

Middels onderstaande knop kunt je jouw aanvraag versturen. Bij ontvangst van de aanvraag checken wij alle gegevens en plannen we de cursus in. We nemen nog even contact met je op om alles verder te bevestigen. De betaling kan gewoon in ons bedrijf op de dag van de cursus. Tot snel!

 

* Verplicht veld