Van klimmen tot een gezellige pub-quiz

In verband met de Corona maatregelen zijn niet alle indoor activiteiten mogelijk bij Ayers Rock. Bekijk de homepage voor het actuele aanbod aan activiteiten die wij aanbieden. 

Een leuk en gezellige uitje voor alle collega’s, je familie, leerlingen of vrienden met onze indoor activiteiten. Trotseer de klimwanden, kruip door het grottenparcours of beleef een gezellige Pub-Quiz. Onze vele activiteiten zorgen voor een perfecte dag voor alle deelnemers! Met elkaar de klimwanden op en de toppen bereiken van Ayers Rock! Abseilen vanuit het hoogste punt van de klimhal tot aan een spannende escape room. Elke activiteit zal zorgen voor gezelligheid en een leuke dag bij het activiteitencentrum van Zoetermeer.

Sportiviteit en gezelligheid

Het activiteitencentrum van Zoetermeer is vanuit de gehele randstad makkelijk te bereiken. Door de nabij gelegen snelwegen rondom Den Haag (de A4 en A12) zijn wij voor iedereen toegankelijk. Naast ons terrein is het mogelijk om gratis te parkeren. Ook met het openbaar vervoer is Ayers Rock goed te bereiken door de bushalte voor het Buytenpark.

Bij Ayers Rock helpen we jullie graag om een perfecte dag te organiseren en een programma op maat te maken. Neem dan contact met ons op.

Bekijk een aantal indoor activiteiten:

Klimactiviteiten

Een leuke klimactiviteit met je vrienden of wil je zelfstandig kunnen klimmen? Dat kan bij Ayers Rock. Wij organiseren verschillende activiteiten in onze klimhal, bijvoorbeeld een introductieles om kennis te maken met de klimsport. Uitdagende gymlessen in onze klimhal of een toprope cursus om het klimvaardigheidsbewijs te kunnen behalen.

klimmen bij Ayers Rock Zoetermeer

Escape Room 

Ayers Rock beschikt over twee escape rooms. De Pandora Escape Room is een uitdagende escape voor volwassenen met als thema de koude oorlog. Speciaal voor kinderen en families hebben wij de Kids Escape Room, welke geschikt is vanaf 8 jaar.

escape room in zoetermeer

Gezellige pub-quiz

Beleef een hilarische en opmaat gemaakte pub-quiz bij Ayers Rock! Een indoor activiteit vol gezelligheid en geschikt voor jullie bedrijfsuitje of teamactiviteit. Uiteraard is de activiteiten compleet te maken met diverse horeca mogelijkheden.

een gezellige pubquiz en indoor activiteit bij ayers rock zoetermeer

Overige indoor activiteiten

Bij het activiteitencentrum van Zoetermeer zijn er nog diverse andere indoor activiteiten te organiseren. Denk aan het grottenparcours of organiseer een leuk indoor teamarrangement.

kinderfeest met grottenparcours