Activiteiten tijdens Corona

Vanaf vrijdag 15 mei 2020 zal Ayers Rock Zoetermeer weer beperkt open gaan. Om de veiligheid en richtlijnen vanuit het RIVM te waarborgen hebben wij ons activiteiten aanbod beperkt open gesteld en waar nodig aangepast. Kun jij niet wachten op een onvergetelijke outdoor ervaring? Reserveer snel telefonisch zodat jij verzekerd bent van jouw plekje!

Beleef de Ardennen in Zoetermeer.

Het activiteitencentrum is vanuit de gehele randstad direct te bereiken. Door de nabij gelegen snelwegen rondom Den Haag (de A4 en A12) zijn wij voor iedereen toegankelijk. Naast het terrein is het mogelijk om gratis te parkeren. Daarnaast zijn wij ook met het openbaar vervoer goed te bereiken door de bushalte voor het Buytenpark.

Reserveren:

Wil jij één van onderstaande activiteiten reserveren? Of heb je vragen welke maatregelen wij treffen vanwege het Corona virus? Neem dan telefonisch contact met ons op via 079-32 30 323. 

Protocol Corona Ayers Rock:

Bekijk hier ons protocol omtrent de Corona maatregelen vanaf 24 november. Een mondkapje of de anderhalve meter afstand houden is bij ons, na het scannen van de QR-code, niet verplicht. Wij zullen ons volledig houden aan het protocol voor watersport- en recreatiebedrijven van de Hiswa-Recron en de richtlijnen die zijn opgesteld door het RIVM.

Bekijk de beschikbare activiteiten tijdens Corona:

Outdoor hindernisbaan

Overwin met je vrienden, familie of collega’s alle hindernissen van onze Outdoor hindernisbaan! Het draait om kracht en snelheid maar ook vooral samenwerking en behendigheid. Weten jullie de finish droog te bereiken? Onder begeleiding van onze instructeurs kunnen jullie alle hindernissen te lijf gaan.

survival-kinderfeest jongens en meisjes

Kanoën/suppen of Vlotbouwen

Ga het water op en kano of sup door het Buytenpark rondom Ayers Rock. Het kanoën kan onder begeleiding van onze instructeurs of zelfstandig. Of bouw je eigen vlot door middel van de materialen die je krijgt. Weten jullie het vlot heel te laten en blijven jullie droog?

kajakken en kano varen

Teambuilding

Tijdens deze groepsactiviteiten staat of valt alles met samenwerking binnen jullie team of bedrijf. Deze verschillende en verrassende opdrachten zullen een ondersteuning bieden bij het versterken van het teamgevoel en de onderlinge communicatie. Onder begeleiding van onze instructeur wordt het beste van de groep naar boven gehaald.

Kinderfeestjes

Bij Ayers Rock organiseren we het leukste, actiefste en spannendste feestje voor jou en je vrienden of vriendinnen. In verband met de aangescherpte Corona maatregelen bieden wij voor kinderen van 4 t/m 8 jaar het kinderfeestje sportief aan en voor kinderen vanaf 8 jaar de outdoor hindernisbaan. De overige kinderfeestjes zijn momenteel niet beschikbaar.